Nuk do ta besoni se sa bukur duket “Zyhra” në foton e fundit!

Zyhra është zonja e shtëpisë Kozan, ajo në këtë serial ka pas një jetë shumë interesante. Pavarësisht se “Zyhra” ka jetuar në një shtëpi luksoze, ajo kishte dhe akoma ka shumë gjëra që e bëjnë të mos jetë e lumtur. Për ju që e ndiqni serialin vazhdimisht e dini dhe rrjedhën e serive, prandaj nuk do të zgjatemi shumë në këtë pjesë.

Por, merremi pak me anën jashtë kamerave.Zyhra është një grua zonjë, por jo si në serial. Ne sonte ua sjellim një nga fotot e fundit të “Zyhres” që ta shihni dhe të bindeni se ajo në jetën reale është shumë më moderne dhe duket shumë më e re sesa në serialin në fjalë.

Dhe, ja si duket ajo tani.