Pse po e fshehin dashurinë Genci dhe Eni?

Nuk është mëkat të duash, dhe asgjë nuk është e gabueshme t’i shpreh dashurinë tjetrit kur zemra e do.

E Genci dhe Eni më kot tentuan që marrëdhënien e tyre ta mbajnë të fshehur, kjo u vu re vite më parë, dhe u zunë mat po si në këto fotografi.

E bëjnë të qëllimshme për vëmendje apo si është puna? Janë vendet e njëjta ku ata i vizitojnë edhe pse imazhet nuk i publikojnë në të njëjtën kohë, ku tentojnë të mjegullojnë të vërtetën.

Janë këto imazhe tjera që vërtetojnë lidhjen e tyre.