Ja çfarë bën Shpëtimi në kohën e lirë !

Si do që të jetë, “Molerit” i paska hije edhe ky profesion, apo jo?

Shpëtim Desku humoristi njohur i cili tashmë është duke udhëhequr emisionin e tij “N’Kosovë shiw”, duket se e ka një profesion tjetër.

Të paktën kështu e shohim atë tek sa rri në një kulm të një shtëpie, dhe duket se është duke e mbuluar atë.

Ndoshta Shpëtimi e ka profesion të dytë këtë, apo ndoshta ai e ka mbuluar shtëpinë e tij të re?

Shikojeni edhe ju tani se si duket ai duke punuar punë të mjeshtërve.