Ariana e Ermalit plot stil, shikoni çfarë pallto ka veshur ajo

Ariana Fejzullahu është e njohur për shijen e saj të shtrenjtë.

Ermali pavarësisht të ardhurave të mëdha që ka nga profesioni i muzikës, garderoba e gruas së tij ia ulë drastikisht ato

Ariana u bë model për shumë vajza të reja dhe rrjetet e saj sociale i shrytëzon për të ekspozuar mënyrën e jetesës që ajo bën.

Një pallto e mbuluar me pupla është nga më të mirat që ajo ka.