A e keni parë veshjen ‘ari’ të Norës në dasmën e Tunës?

Nora dhe Tuna sot janë dy kunatat më të përfolura të estradës shqiptare.

Të martuara në familjen Berisha, Nora dhe Tuna shpesh komentohen për raportin jo të mirë që supozohet të kenë.

Mirëpo një fotografi e rrallë shihet Nora e veshur me fustan me ari u fotografua me çiftin Tuna dhe Rilind.

Të tilla fotografi ndoshta nuk do të donte t’i shihnin kunatat.