Lulja del me shoqe, befason me veshjen e saj!

Lulja është bashkëshortja e këngëtarit të njohur Mehdin Pergjegjaj, i njohur për publikun si Meda.

Ajo tashmë është e njohur për publikun dhe ka një numër të madh të ndjekësve në rrjetet sociale, ku bën postime të shumta dhe të ndryshme.

Sot ajo ka publikuar një fotografi në të cilën shihet se ka dalur me shoqe.

Në fotot në fjalë ajo shihet se është rregulluar shumë, por nuk është se po duket dhe aq ‘moderne’ me veshjen dhe grimin e saj.

E njëjta vlenë edhe për shoqet me të cilat ajo ka dalur.