Inxhi po ‘vdes në këmbë’, në gjendje kritike me peshën

Ka kohë që seriali Më Fal, është duke u transmetuar në televizionet tona. Por, kjo telenovelë maratonike do të jetë gjatë për adhuruesit e tij.

Kthesa të mëdha priten të ndodhin në episodet në vazhdim. E njëra nga personazhet kryesore do të jetë Inxhi, qe mundohet ti ndajë Kemailin dhe Beharin.

Gjithsesi, duket se puna e madhe e ka lodhur aktoren në fjalë. Ja sa është dobësuar ajo.

https://www.instagram.com/p/Bggn0yMB5cp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_logged_in_test