Robert Berisha rrezikon t’i ikë nga duart Nora Istrefit

Nora Istrefi me turne të ndryshme, e burri i saj kohën më të madhe po e kalon në palestër.

Në fakt ushtrimet në mënyrë të rregullt kanë bërë që ai të krijoj linja të lakmueshme trupore.Robert Berisha është shndërruar në një mashkull muskuloz dhe i tillë nuk ishte kur u njoh me këngëtaren.

Derisa shume pak kohë po u bie të rrinë bashkë, Robert Berisha rrezikon t’i ikë nga duart Nora Istrefit ?

Kështu të apktën kanë dalë zëra pasi edhe njëherë është deklaruar për një ndarje të mundshme mes dyshes.