Harroni vajzat dhe rejën, kjo është mbesa e Shyhretes që ua kalon të gjithave

Shyhretja ka famë edhe për anëtarët e familjes së tjerë.Është mbesa e saj e cila duke u rritur po bëhet një super femër e vërtetë, përcjell ALBZONE.NEWS.

Në një fotografi me Engjin ajo duket që po e sfidon edhe atë.Shikoni si i është bërë mbesa Shyhretës.