Foto të Dafina Zeqirit me Krenarin, që këngëtarja nuk do të donte ti shihnit

Dafina Zeqiri sot është prej këngëtareve më me famë, por në fillimet e saj, ajo luftonte për të dalë në ekran.

Këngëtarja ishte më se e përfolur për lidhjen e saj me Krenarin dhe shpesh ishte në ballina të medieve rozë.

Dafinën duket që Krenari e donte me flokë shumëngjyrëshe, pasi e tillë ia zgjonte imagjinatën e një adoleshentje ‘rebele’.

Dafina i është përgjigjur kësaj kërkese të tij, prandaj edhe ka përfunduar në këtë gjendje.