Soni Malaj (Video)

Ylli latin Jowell ndodhet në Shqipëri dhe shihet duke kënduar dhe vallzuar bashkë me Sonin…

View this post on Instagram

@jowellgram #backstage #newmusicvideo #havingfun #collaboration #salsa

A post shared by SONI MALAJ (@soni_malaj) on

View this post on Instagram

#shooting #newmusicvideo @jowellgram

A post shared by SONI MALAJ (@soni_malaj) on