Historia prekëse e 5-vjeçares që gatuan për të atin dhe bën punët e shtëpisë. Ja çfarë shkruan ajo për të nënën e saj të ndjerë

Hana-chan që jeton në Japoni dhe në pamje të parë duket si çdo fëmijë tjetër 5-vjeçar. Ajo shkon në parashkollor gjatë ditës dhe bën detyrat e shtëpisë gjatë darkës. Megjithatë, ndryshe nga moshatarët e saj, Hana-chan është një vajzë e pavarur e cila është përgjegjëse për t’u kujdesur për babain e saj. Rutina e saj në mëngjes nuk përfshin vetëm përgatitjen e saj dhe mëngjesin.
Për të lexuar historinë e plotë kliko linkun më poshtë.

Vazhdoni të lexoni pjesën tjetë këtu…