Ja si rrahen brutalisht shqiptarët në koncertin e Dhurata Dorës

Një ngjarje e tillë në koncerte të saj nuk është për t’u lavdëruar.

Këngëtarja Dhurata Dora është shumë e kërkuar në mbrëmje muzikore.

Por, para dy jave, asaj në një koncert në Gjermani i ka ndodhur një gjë e pazakontë.

Në këtë video ku shihet teksa Dhurata nis të këndojë në një nga klubet në Gjermani, të pranishmit nisin rrahjen mes vete.

Dhurata fillimisht u mundua ta injoronte rrahjen, por rrahja mes fansave të saj shkoi duke u bërë e madhe dhe është dashur edhe intervenimi i sigurimit.

Prandaj Dhurata ndaloi deri sa situata u qetesua

http://www.dailymotion.com/video/x6h1tum