Orinda dhe Turi publikojnë fotot më të bukura, por…

Dje Turjan Hyska- Turi ka pasur ditëlindjen

Mes urimeve të shumta që ai ka marrë padyshim që më tepër ka spikatur padyshim i Orindës ku ka publikuar disa çaste nga dasma e tyre e zhvilluar në korrik.

“Ja gëzuar dhe një! A të thash që do kënaqesh? O po vdiqa duke u knoq,”-ka shkruar Orinda krahas fotove. Por vetëm pak minutash ajo i ka fshirë këto postime.

Nuk dihet përse moderatorja bukuroshe ka hequr dorë nga këto postime romantike.