Kujdes, nëse vendosni këtë datë në iPhone, do ta bllokoni atë përgjithmonë

Sot do t’ju tregojmë në “hile”, por që ju sugjerojmë të mos e provoni në aparatin tuaj.

Nëse ia vendosni datën iPhone-it apo iPad-it tuaj në 1 janar 1970, ose t’i mashtroni miqtë tuaj për ta bërë këtë, ju do ta bllokoni iPhone-in dhe nuk do të mundë ta zhbllokoni më.

Ky bllokim që ndodh me vendosjen e kësaj date të caktuar në cilësimet e celularit tuaj të Apple, bën që iPhone-i pas fikjes të mos mund të ndizet më.

iPhone do të ndizet deri tek shfaqja e logos së Apple, por do të mbetet aty dhe nuk do të mund ta zhbllokoni atë edhe nëse e fusni në PC ose laptop.

Kshu që kujdes mos rrezikoni paisjen tuaj duke ekperimentuar me këtë “hile” të rrezikshme.

65 Comments on “Kujdes, nëse vendosni këtë datë në iPhone, do ta bllokoni atë përgjithmonë”

Leave a Reply

Your email address will not be published.