‘Gypseren’ e kanë ndryshuar shumë operacionet, fytyra e saj ka ndryshuar!?

Së fundmi aktorja ka qenë e pranishme në ceremoninë e ndarjeve të çmimeve, ku ka fituar një trofe pas rolit në serialin ‘Sulltanesha Kosem’.

Nurgul kishte veshur një fustan të kuq, i cili nxirrte në pah format turpore dhe ajo që binte më shumë në sy ishte dekoleja e saj e ekzagjeruar.

Pak kohë me parë aktorja 42 vjeçare u komentua në media për ndërhyrje kirugjikale, pasi fytyra dhe gjoksi dukeshin mjaft të fryrë.