Nera Fejzullahu publikon një fotografi të Ermalit me gruan e fëmijët, shprehet tejet e lumtur

Është personi që kaloi një pjesë të jetës me personin më të dashur të estradës shqiptare.

Dhe tani, Nera Fejzullahu ka treguar përsëri se është personi më i dashur i familjes përderisa ka publikuar një fotografi ku shihet djali i saj, reja dhe mbesat e nipi.

“Buzëqeshja juaj mua më jep jetë” – është përshkrim që Nera i ka vendosur fotografisë së publikuar në llogarinë e saj në “Instagram”.

ë

Kujtojmë që Nera Fejzullahu është bashkëshortja e këngëtarit të mirënjohur shqiptar, Sabri Fejzullahu.

Familja e saj konsiderohet si një prej familjeve më të dashura e më të respektuara në estradën shqiptare.