Leonora Jakupi sa më e vjetër aq më e bukur

Ajo përveç potencialit në muzikë gëzon edhe pamjen shumë të bukur dhe provokuese

Leonora Jakupi është njëra nga këngëtaret më të njohura shqiptare.

Së fundi është publikuar një imazh nga grimerja e saj ku Leonora shihet e grimuar goxha rëndë por dukej shumë e bukur. Edhe Leonora 39 vjeçare, në këto imazhe nuk mund të shihje as edhe një defekt në fytyrën e saj.

Ndryshe, Leonora ka më shumë se 20 vite në skenë duke u shndërruar në njërën nga këngëtaret e preferuara për shumë breza.