Gruaja e ‘Hakisë’, ‘Gjakovës’, ‘Llukmanit’ apo e ‘Rrahmanit’ është më e bukur…

‘O sa mirë’ është seriali që po merr shumë vëmendje në publikun kosovar e kjo falë aktorëve që janë aty qysh se filloi ky serial.

Profesorët e serialit në jetën reale janë të gjithë të martuar dhe të shumtët nuk hezitojnë të na i tregojnë gratë e tyre.

Për dallim prej tyre është Kushtrim Qerimi apo ‘Rrahmani’ ai që del të jetë më ‘xhelozi’ përderisa nuk ka asnjë foto dhe asnjë paraqitje me gruan e tij.

Përveç atij, cili e ka gruan më të bukur nga aktorët e ‘O sa mirë’?

Vendoseni ju!