Këta dy aktorë të serialit ‘Gjithçka për tim bir’ janë çift në jetën reale

Edhe një çift tjetër që luan bashkë në serialet turke
Janë dy prej aktorëve më të pëlqyer të serialit turk “Gjithçka për tim bir”.

Dashuria e tyre në jetën reale reflekton edhe në serialin që i bëri bashkë aktorët.Bëhet fjalë për ëlker Kaleli i cili në serial luan rolin e “Poyraz Karayel” dhe Burçin Terzioëlu në rolin e “Ayëegül Umman”.

Është Byrçin ajo që shumë shpesh publikon fotografi së bashku me ëlkerin në profilin e saj zyrtar në instagram.

Dyshja ashtu si në serial, por edhe në jetën reale shihet se janë shumë të lumtur dhe të dashuruar.Ju sjellim disa nga fotografitë e çiftit: