Vetëm një lugë në ditë çdo mëngjes dhe zorrët tuaja do të pastrohen nga mbetjet, në 2 minuta!

Stomaku, për arsye të ndryshme është çelësi i shëndetit tonë. Ajo që duhet të bëni është të tregoheni të kujdesshëm në dietën e përditshme dhe ushqimet që zgjidhni të konsumoni. Megjithatë, ritmi i ditës shpeshherë ju “detyron” të hani ushqimet që rrezikojnë zorrët tuaja dhe bëhen shkaktar i përhapjes së sëmundjeve të ndryshme në stomak apo sistemin tretës. Stomaku është përgjegjës për shpërndarjen e të gjithë lëndëve ushqyesve që konsumojmë përmes ushqimit. Për këtë arsye, të paturit një stomak të shëndetshëm, nuk bëhet me një dietë të dobët apo një vakt pa vlera ushqyese. Konsumimi i tyre rrit shanset për grumbullimin e toksinave dhe mbeturinave në trupin tonë. Më poshtë ju japim recetën që do t’ju ndihmojë të pastroni dhe eliminoni papastërtitë e mbledhura në zorrë:
Përbërësit: …Lexoni lajmin e plotë duke klikuar më poshtë

Përbërësit