Bes Kallaku

Mund të ketë shumë të tjera, por sozia më e ngjashme e Bes Kallakut ndodhet në Poloni.
Është vetë aktori shqiptar i cili ka publikuar në Instagram foton e një personi i cili i ngjan shumë dhe shkruan: Nuk kam pa ngjashmëri më madhe, nuk osht Photoshop”.
Shikoni foton më poshtë

View this post on Instagram

O ca ngjashmerie

A post shared by Bes Kallaku (@bes_kallaku) on