Kjo është gruaja e ‘Mahirit’, një bionde që ‘çmend’

Mahiri, është personazhi më i ri që ka hyrë dhe është bërë pjesë e serilait, Më Fal.

Ai luan një rol tejet të vështirë pasi që interpreton një djalë të verbër.

Ani pse në fillim ai ishte shoku i ngushtë i Kaderit, në disa episode më vonë ai dashurohet në të dhe fillojnë një lidhje dashurie.

Ndryshe nga jeta në film, aktori Onder Atakanli është i martuar me një vajzë bionde që e do shumë.Shikoni si dukej Mahiri në rrobat e një dhëndri krah gruas së tij.