NJË ‘PISHINË NATYRALE’ NË MES TË SHKRETËTIRËS SË KRIPUR VIDEO

Në tokën e thatë të Etiopisë ekziston një pishinë natyrale e cila ka një ngjyrë të gjelbër të ndezur sit ë ishte zmerald.

Njerëzit kur vizitojnë Etiopinë përgjithësisht pëlqejnë edhe të notojnë në të.

Dhe ky është edhe rasti i kësaj turisteje e cila është duke u argëtuar në ujërat e pastra të kësaj ‘pishine natyrale’.

Një shkretëtirë e tërë me kripë mban në mes të saj një mrekulli të tillë.

Traveller swims in stunning natural pool in Ethiopia

Imagine swimming in a natural pool in the middle of a salt desert… 😍

Posted by Daily Mail Video on Tuesday, August 20, 2019