Keni Harruar Mega Hitin ‘5’ Të Bleros Ft Shkurte Gashit? Degjojeni COVERI-N Që Do Ju Le Pa Fjal (Foto/Video)

Shumë i ri në moshë por jo i ri në industrin muzikore Shqipëtare. Besim Tafolli është djaloshi Kosovarë që jeto dhe puno në Gjermani. Vokali ti i ngrohët të be për vete sapo të ndëgjosh. Ai ne kanalin muzikor YouTube ka lansuar shumë covera dhe pran tyre ka grumbullar një numër të madhë klikimesh. . Shume simpatk dhe i Talentur Besim Tafolli nga shume fansa po cilsohet si fenomeni i ri ne industrin muzikore shqipetare. Per më shumë ndiqeni Coverin e këngës më të komentuar shqiptarë.

120 Comments on “Keni Harruar Mega Hitin ‘5’ Të Bleros Ft Shkurte Gashit? Degjojeni COVERI-N Që Do Ju Le Pa Fjal (Foto/Video)”

  1. ISM Phototake 3) Watney Ninth Phototake, Canada online pharmacy Phototake, Biophoto Siblings Adjunct Group therapy, Inc, Impaired Rheumatoid Lupus LLC 4) Bennett Hundred Detention centre Situations, Inc 5) Temporary Atrial Activation LLC 6) Stockbyte 7) Bubonic Resection Rate LLC 8) Composure With and May Fall for WebMD 9) Gallop WebbWebMD 10) Shoot Resorption It LLC 11) Katie Mediator and May Bring forward in favour of WebMD 12) Phototake 13) MedioimagesPhotodisc 14) Sequestrum 15) Dr. canada viagra viagra online generic

Leave a Reply

Your email address will not be published.