Padi penale për një ish-ministër dhe kryetar komune në Maqedoni, ja kush është?!

Prokuroria Themelore Publike në Prilep ka ngritur kallëzim penal kundër ish-ministrit të punës dhe politikës sociale, Dime Spasov, kryetarit të komunës së Prilepit Marjan Risteski  dhe drejtorëve e drejtuesve të bordit drejtues të Shtëpisë së Pleqëve në Prilep. Ata dyshohen se kanë keqpërdorur detyrën zyrtare dhe kompetencat lidhur me punën e këtij institucioni. (INA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.