Vrasësi i celulitit bëhet vetëm me këta dy përbërës, ja receta që ju duhet këtë verë

Përsëriteni këtë trajtim tri herë në javë dhe do të keni një lëkurë pa celulit në pak kohë. Sot në treg ka shumë kremëra për të trajtuar celulitin, por, zgjidhja më e mirë është ajo që vjen nga produktet natyrale! Një përzierje e këtyre dy përbërësve që çdo grua mund t’i ketë në shtëpi jep rezultate të shkëlqyera dhe ajo kushton pothuajse asgjë!

Përbërësit:
Uthull molle
Locion për trupin (Body Lotion)

Përgatitja:
Përzieni 1/3 filxhan me locion trupi dhe një lugë gjelle uthull molle. Lagni një peshqir me ujë të ftohtë, shtrydheni atë, dhe pastaj vendoseni për disa minuta në pjesën e trupit ku keni celulit. Hiqni peshqirin dhe aplikoni me pambuk përzierjen me uthull. Masazhojeni në këto pjesë të trupit herë pas here. Për rezultate më efektive dhe më të shpejta, përsëriteni trajtimin të paktën 3 herë në javë dhe do të përshpejtoni më tej procesin e trajtimit, nëse kjo bëhet një rutinë e përditshme, duke e shoqëruar edhe me pak aktivitet fizik.

32 Comments on “Vrasësi i celulitit bëhet vetëm me këta dy përbërës, ja receta që ju duhet këtë verë”

  1. The author’s name is Loreta Quarterman although she doesn’t actually like becoming named like that. She is at existing a credit background authoriser but shortly her husband and her will start off their own organization. Texas is his beginning area but he demands to move due to the truth of his household. Doing magic is what she enjoys doing.

  2. There are theories existing on how to win in various gambling video games. A twenty improve can be carried out fairly easily but with manage taking part in a major part. Extend the Kansas Metropolis Chiefs evaluation.

  3. Colette – you are more likely to be accepted near the 6 month deadline than earlier I’d say.You tend to get news altogether – so you’ll hear about all your stories at once. Some will therefore have been with them a shorter time, but if you haven’t heard up to 6 months it still might be good news!

Leave a Reply

Your email address will not be published.