Si të visheni në një kokteil pranveror, tendencat më IN të momentit/Fotogaleri

Pas një dimri të gjatë dhe të ftohtë, i cili në fillimet e janarit ju izoloi pothuajse të gjithëve në shtëpi, është koha të shijoni ”shpërthimet” e pranverës. Dhe kur flasim për shpërthime, nuk mund të mos përmendim boom-in e  ftesave që keni marrë këto kohë për të marrë pjesë në ceremoni të ndryshme. Pranvera është periudha ku lulëzojnë fejesat, martesat, pagëzimet e fëmijëve, ceremonitë e diplomimit dhe kokteilet. Duke u ndalur tek kjo e fundit, duhet të themi që kokteili (ceremonia dhe jo pija) është kthyer në një prej ceremonive më të dashura për shumë njerëz. Një ceremoni sa intime dhe publike, që mbledh pranë njerëz të dashur. Në përgjithësi, në shumë kokteile ka një dress code, kod veshjeje me një temë të përcaktuar, por në prnaverë lejohen gjithçka. Në fotot e mëposhtme do të gjeni veshjet më të bukura që mund të përdorni në këtë lloj ceremonie, fustane të  punuara në material tyli, jeshilja pranverore, jumpsuit elegant, sandale dhe aksesorë me shkëlqim.  Duke ndjekur këto këshilla do të jeni patjetër në qendër të vëmendjes.

 

50

 

51

 

52

 

58

 

 

 

54

 

55

 

 

 

 

 

 

4 Comments on “Si të visheni në një kokteil pranveror, tendencat më IN të momentit/Fotogaleri”

  1. Pleased to meet up with you! My title is Shonda and I appreciate it. Managing persons has been his profession for some time and his income has been seriously fulfilling. The issue he adores most is to base bounce and now he is hoping to earn dollars with it. California is wherever my residence is and I don’t prepare on altering it.

  2. Nice to meet up with you, my name is Brendan but I don’t like when individuals use my complete title. Texas is his beginning location but he desires to move due to the simple fact of his household. Managing people has been his job for some time and his wage has been actually satisfying. The thing he adores most is to base soar but he’s thinking on beginning a matter new.

Leave a Reply

Your email address will not be published.